Büyük Veri Projesi

Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar başkanlığında düzenlenen “Büyük Veri Projesi” toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar, Üniversitemizin de içinde bulunduğu 8 üniversitenin “Büyük Veri Projesi”nde pilot üniversite olarak seçildiğini ifade etti.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya dijital dönüşümde ön planda olan ve bu doğrultuda pilot üniversite olarak seçilen Üniversitemiz, İstanbul Teknik Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi Rektörleri, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Karal, Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ali Kürşat Erümit ve proje çalışmalarında görev alan akademisyenler katıldı.

Haberin detayları için tıklayın.