Dijital Dönüşüm ve Yazılım Ofisi Koordinatörlüğü

Kurum İç Değerlendirme Raporu Sisteminin Tanıtımı Gerçekleştirildi

Kurumsal İç Değerlendirme Raporu (KİDR) ve Birim/Bölüm İç Değerlendirme Raporu (BİDR) yazımına ilişkin Üniversitemiz Dijital Dönüşüm ve Yazılım Ofisi Koordinatörlüğü tarafından geliştirilen Kurum İç Değerlendirme Raporu Sistemi (KİDR Sistemi) yazılımın tanıtımını ve rapor yazımına ilişkin bilgilendirme yapmak amacıyla 09 Şubat Cuma günü Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi'nde bir eğitim toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Üniversitemiz kalite süreçlerinden sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla Çimer tarafından KİDR ve BİDR yazımına ilişkin bilgilendirmelerin olduğu bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda birimlerin ve kurumun değerlendirme raporlarını hangi kriterlere göre, nelere dikkat ederek oluşturmaları gerektiği konusunda bilgiler paylaşıldı.

Dijital Dönüşüm ve Yazılım Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Ayça ÇEBİ, Dijital Dönüşüm ve Yazılım Ofisi personelleri tarafından yazılımı gerçekleştirilen KİDR Sistemi'ni tanıttığı bir sunum ve canlı olarak KİDR Sistemi'nin kullanımı konusunda uygulamalar gerçekleştirdi.

Toplantı, katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat