Anket Sistemi Tanıtım Eğitimi

Dijital Dönüşüm ve Yazılım Ofisi Koordinatörlüğü, Trabzon Üniversitesinin dijital dönüşüm sürecine katkı sağlamak amacıyla hizmet içi eğitimleri vermeye başlamıştır. Ofisimiz Koordinatörü Doç. Dr. Ayça ÇEBİ başkanlığında, 11 Ocak 2024 Perşembe günü saat 10:00’da, A blok laboratuvarında, hizmet içi eğitimi olarak Anket Sistemi Tanıtım Eğitimi düzenlenmiştir. Eğitime, Fatih Eğitim Fakültesi Fakülte Sekreteri Yakup KURTULDU ve Dekanlık idari personelleri katıldı. Koordinatörümüz Doç Dr. Ayça ÇEBi ve Ofisimiz personeli Öğr. Gör. Büşran AŞICI, eğitim katılımcılarına, Trabzon Üniversitesi Anket Sistemi'ni tanıttı. Uygulamalı bir şekilde anket sistemi ile anket oluşturma, oluşturulan anketin paylaşımı ve doldurulması gibi bir çok konuda eğitim verdiler.