Dijital yeterliliklerinizi güçlendirin ve dönüşümü sizinle beraber şekillendirelim!

Değerli Trabzon Üniversitesi ailesi,

Üniversitemiz, teknolojinin hızla geliştiği çağımızda öğrencilerimizin, akademik kadromuzun ve diğer çalışanlarımızın dijital dönüşüm süreçlerine uyum sağlamalarını ve dijital yeterliklerini geliştirmelerini önemsemektedir. Bu bağlamda paydaşlarımızın dijital yeterliklerini geliştirmelerine yönelik farkındalık eğitimleri/seminerleri planlanmaktadır.

Sizlerin dijital yeterliklerinizi geliştirmek ve bu kapsamdaki ihtiyaçlarınızı belirlemek için bu anket hazırlanmıştır. Anketimize katılımınız dijital dönüşüm sürecinde, üniversitemizin sizlere daha iyi hizmet verebilmesine ve dijital yeterliklerinizi güçlendirebilmenize katkı sağlayacaktır.

Desteğiniz ve katkınız için teşekkür ederiz.

Ankete bu linkten erişebilirsiniz.

Bize aşağıdaki sosyal medya adreslerimizden ulaşabilirsiniz.